Madras-Curry mit würzigen Kichererbsen

Indisches

Don't feel like cooking but still want to put a quick Indian curry madras on the table? This vegan madras curry recipe will have you on the table in no time. Besides that delicious pot of Indian curry sauce, you probably already have all the other ingredients. A quick recipe for top shelf curry. Don't like spicy, or do you want to eat the curry with your kids? Just replace the sambal oelek with some paprika, or leave it out altogether. The vegan madras curry sauce already has a lot of flavor of its own. So all into that pan and feast!

AbendessenCurry2 Portionen10 Minuten Zubereitung
Teile:

Das brauchst du

Frische Petersilie15 g
Kichererbsen350 g
Sambal Oelek1 EL
Naan naturell1 Packung
Indian Madras Currysauce1 GlasGeröstetes Sesamöl1 EL

So bereitest du es zu

  1. Den Backofen auf 180˚C vorheizen.
  2. Die Zwiebel hacken. Die Petersilie fein hacken.  
  3. Das Sesamöl in eine Pfanne geben. Die Zwiebel kurz anbraten.  
  4. Die Kichererbsen und das Sambal hinzugeben. 3-5 Minuten in der Pfanne braten, bis die Kichererbsen leicht gebräunt sind.  
  5. In der Zwischenzeit das Naan im Ofen nach Packungsanweisung backen.
  6. Das Madras-Curry zu den Kichererbsen geben und leicht erwärmen lassen.
  7. Servieren Sie das Curry mit Naan.  
     

Tipp(s)